Barbro S

Lycka!
Det lyckades, äntligen kan jag se mina Photostory-bildspel på TV:n. Det blev jättebra. Ett stort tack till Christer som ryckte ut och hjälpte mig. Han var ledare på en kurs i bildbehandling som jag gick i höstas och att ringa honom var min sista utväg, en bra sådan visade det sig. Så enkelt kan det vara att känna lycka, att efter en lång och tidigare fruktlös kamp nå sitt mål.

Igår var det också en härlig dag då vi åt lunch ute på terassen hos Wayne's i gassande sol, gorgonzolagratinerad laxpasta och sen en cheesecake med jordgubbssmak. Mmm! Men idag har isvindarna kommit åter, likaså molnen.

Det passar bra eftersom jag har städdag, till katternas irritation. De avskyr ljudet av dammsugaren, tillika åsynen av den, och tittar förnärmat på mig och går ut. Ingen nöd på dem för nu finns det ju framtinat gräs, enstaka flugor och en massa flyttfåglar som kommer. Vilken tavla kan passa? Hmm! Kanske ett fågelmotiv.


Månfågel Blå, målad 2001 på duk, 46x38 cm.

Visserligen ser den lite ensam ut, min lilla fågel Blå men ingen vet hur många fåglar det sitter i resten av trädet som vi inte ser. Är nog en stor gemenskap som fågeln tvekar att flyga in i. Tror den hittar rätt, nu i vårtider. Må så gott, alla vårlängtare, nu kommer den.
#1 - Joline [ F O T O ]

Svar: Haha, jag håller helt med! En riktig dam, verkligen :D

#2 - Maria Ulmefors

Nej bilden är inte tagen på zoo.. utan på Gibraltar där de enda vilda aporna i europa lever :)

#3 - Linn!

SV: Tack för din kommentar! Älskar också naturen och det vore fullständigt orimligt att vi skulle kunna förlora den på grund av att vi kanske älskade den för mycket. Tack!

#4 - CAISA

Svar: Bilden på körsbärsträden är fotad i Kungsträdgården ;) Det är så vackert där just nu!

#5 - hanna

svar: men gud nu blev jag riktigt sugen på just "en riktigt god cappuccino utomlands på uteservering i kvällssol." :)