Barbro S

Bettnessand
Inte blev det någon lugn hemmafixardag idag, som jag trodde. Temperaturen översteg +25° och vinden var minimal så man bara ville bort från varm asfalt och tät bebyggelse. Tur då att kräftätarväninnan också ville samma sak. Vi drog till havet, närmare bestämt Bettnessands havsbad som jag inte besökt på massor av år.

Lägg märke till vindkraftverken som syns i bakgrunden. De har inte funnits där länge.

Jag hade fått för mig att det var ett ungdomsställe med vackra smala brunisar och hög volym på olika musikmaskiner. Så helt fel jag hade, mycket blandade åldrar och ett riktigt familjebad. Tuffast var tanten med rullator och uppblåsbar, knallgul halsbadring som med viss hjälp gick ner i vattnet och tog sig ett dopp.

Tyvärr täcktes solen av tunna slöjmoln som tog bort en del av go'a värmen men det gick an ändå. Sand överallt och stora underliga myror passerade över våra kroppar som lättjefullt vilade på medhavda strandmadrasser.

Något mera aktivitet visar denna bild, mestadels barnen som rörde sig. 

Härligt stora tennisracketar. Undrar var de finns att köpa?

Men barn behöver även vila en stund när badningen pågått länge nog. Dessa ungar var så söta där de delade handduk.

På den filten blandades också svenska med snabb smattrande italienska:).

Snart dags att åka ut till stugan igen men jag måste ju visa en bild på de läckra svenska kräftorna vi avnjöt i torsdags. Så fantastiskt goda, kräftköttet bara smälte i munnen. Och solen sken, nubben var kall och visorna roliga att sjunga.

Inte bara vi tvåbenta njöt av godsaker utan även dessa flygfän bjöds på mums-mums ser det ut som.

Undrar om någon av dessa bilder passar till morgondagens Fototriss som börjar igen efter semesteruppehållet? Tyvärr är jag ju i stugan då så jag kan inte vara med förrän senare.
#1 - LEna Norgren

Härligt lata dagar och kräfterna så riktigt goda ut.Mötet i blomman var läckert fångat!