Barbro S

Fototriss - Skruvat

Fototriss är tillbaka efter sommaruppehållet och börjar med en tuff utmaning till oss trissare, nämligen temat Skruvat. Jag hade hoppats på något enklare som hur ser det ut där du är idag, t. ex., men det kanske var lika bra då dagen bjuder på hällregn.

Jag väljer tre bilder från vår utflykt till Örnsköldsvik och ja, så lätt var det inte att få till det:). Denna byggnad som speglar så fint har ett reklamtorn som väl ser lite skruvat ut???

Tittar man till vänster mot vattnet ser man denna inplastade kran som måste innehålla miljoner skruvar, alltså skruvat, eller hur? Man kunde tänka sig den som ett konstverk av Christie. Visst hette han så, han som sveper in byggnader i Berlin m. fl. stora städer?

Min sista bild är ännu mera skruvad, åtminstone förklaringen, att denna man som vilar helt utslagen på sin båt har skruvat massor innan han unnade sig denna vila. Nu kanske han skruvar på sig också för jag tog bilden likt en otrevlig paparazzi inifrån spegelbyggnaden ovan, utan att fråga om lov.

Det var mitt bidrag till veckans tema. Alla andras bidrag hittar ni här.

#1 - LEna Norgren

Härliga bilder och klart skruvat...första bilden blir min favorit men han i båten hade du fångat bra!!!!Klart han skruvar på sig om han vet att han är med i trissen...

#2 - Erik "Semlan"

Härlig, väldigt egen triss. Läckert fångat. :-)

Kan hålla med om den höga reklampelaren, klart skruvad.

Är det Christo som kommit till Örnsköldsvik? Du ger inget svar själv... vad händer?

Hi hi, trean är rolig.

Hur vet du vad han har skruvat ...?

Roliga motiv och kul triss. ;-)

Jag gillar de inplastade kranarna, ser snyggt ut.

#3 - Jan Helleberg

Fina bilder, fyndig triss. :)

#4 - Sister Moonshine

Snygga bilder från Örnsköldsvik. Min hemstad. Kranen håller på att skrapas och målas om. Plasten är för att förhindra att färgrester skadar miljön. Jag gillar också kranbilder.



/Åsa

#5 - Jah Hollis

Bra trissbilder. Och, som någon redan sagt, Christo heter konstnären som tillsammans med Jeanne-Claude slår in byggnader.

#6 - SigridfraEnget

Dette var en herlig triss!