Barbro S

Luciamorgon
Morgontrötta mig vaknade faktiskt pigg redan kvart i sju i morse. Som tur var för då hann jag slå på TV:n och se Luciafirandet. På med morgonrocken, tända ett ljus eller två och mysa till alla fina sånger som framfördes så vackert. Här kommer en TV-bild:).

Riktigt effektfullt blev det med blixten som skapade en stjärna i rutan. Månne den kommer från öster?

Efter en timme med Lucian, tärnorna, artisterna och stjärngossarna blev jag lite pömsig och kröp ned i sängen med dagens tidning och katterna bredvid. Fortfarande mörkt ute men med tända adventsljusstakar och -stjärnor i fönstren blev det riktigt mysigt.

Dags att pynta det sista inför julen så ned i klädkammaren för att hämta upp först julkrubban och placera ut de figurerna fint. Sen dags för kartongen med alla tomtar. Jag tyckte de skulle få bekanta sig lite med varandra innan jag placerade ut dem runt om i lägenheten så här står de nu (ja, en del ligger också) alla tillsammans på mitt rumsbord.

Vår vackra vinter har nu regnat bort. Istället är det grå och smutsig blötsnö, förrädiska isfläckar och plusgrader. Då kan det passa bra med en färgvacker Azalea:).

Nu ska jag strax äta lunch och sen åka till vännen för att bl.a. ta en dust med Telia. Osäker är jag men kanske vi lyckas få till ett bra abonnemang:).
#1 - Carola (Stolt Mamma)

Tack så mkt :)

Fin stjärna, ja den måste komma från öster ;)