Barbro S

Katt i rörelse
För det mesta denna vintertid befinner de sig just i stillhet, som här:

En halv katt:). Nyårsaftonen bjöd på sol från blå himmel och bara -7° så jag fick med mig dem ut genom dörren utan att tvinga/bära ut dem. Tusse stannade upp ett dag och kände in omgivningen som var helt lugn till hans belåtenhet.

Efter lite lockande reste han sig ändå (matte tycker inte om när katterna bara sitter på kall snö, de kan ju förkyla sig) och kom emot mig.

Viss tvekan, sen järnet uppför kattrappan. Ännu inte alls roligt att stanna ute någon längre stund.

Syster Desirée väljer att springa in på grannen L:s uppfart men efter en stund kommer hon springande.

Alltid en tass uppe för att inte frysa så. Samma väg som Tusse men lite mindre full fart, hon kollar försiktigt runt men snart hoppar också hon direkt upp på första avsatsen.

Solen lyser så fint men värmer inte ett dyft märker jag på min promenad senare. Lilla katten stannar ändå upp en stund vilket bådar gott nu när dagarna sakta blir längre och solen varmare.

Årets sista kattinlägg fast vi redan bytt år när jag publicerar detta. Jag såg i min 5-årsdagbok att denna blogg fyller två år just idag. Inte hade jag trott att jag skulle kunna hålla på så länge, men här är vi nu.

Med jämna mellanrum funderar jag på vad jag ska skriva om härnäst men på något konstigt vis löser det sig. Jag har lite fler läsare nu än när jag började och undrar om ni har några önskemål eller idéer om vad jag ska fotografera eller skriva om?

En del undrar hur man kommenterar. Längs ner på inlägget finns det en rad med bl.a. ordet Kommentarer. Klicka där och fyll i med namn; förnamn eller signatur räcker, helt anonymt är trist, och skriv sen ner dina synpunkter. Det behöver inte alls vara välformulerat eller märkvärdigt på något vis utan det är bara jättekul om du vill ge mig respons på det jag skriver/visar bilder om/på.