Barbro S

Norrbyskär
Här kommer ett jättekort inlägg om gårdagens fantastiskt trevliga utflykt (kanske lite frånsett vädret även om det i alla fall knappt regnade på oss). Kort för att jag faktiskt bara tog 19 bilder på hela dagen vilket nog är rekord för min del, i alla fall på en resa eller utflykt:). Dessutom vill jag så fort som möjligt komma ut till stugan igen nu då jag inte varit där på flera dagar.

En av deltagarna hade så läckra solglasögon som reflekterade gruppen (9p) där vi väntade på färjan över.

Extra kul är att det faktiskt blev tre av mig, fotografen:).

Vid vår vandring på ön fann jag dessa vackra ax vid vattnet.

I vattnet simmade tre bergandhonor med massor av småttingar i släp, så söta.

Hungern drev oss att besöka Norrbyskärs Värdshus redan före tolv och vi fick välja massor av gott ur en alldeles fräsch skärgårdsbuffé. Mycket fisk alltså, vilket ju passar mig så bra:). Här är det B som stiger in i herrgården/värdshuset.

Efter vår måltid promenerade vi runt bland de vackra arkitektritade villorna på ön och slog oss ned för vila och samtal där vägen tog slut.

Målningsarbete pågår även där, som synes, i lite större format än i vår stuga. Vid denna utessession bestämdes också att nästa träff blir ute hos mig på stugan kommande fredag.

Efter vårt öbesök fortsatte vi igår till H som har sin stuga en bit bort på fastlandet vackert belägen vid en havsvik. Där bjöds på en fikabuffé med mängder av godsaker samt roliga tävlingar och till slut hejande på Sveriges fotbollstjejer i TV som till allas glädje vann matchen, alltså fick brons om jag nu har förstått det rätt. Jag var bland dem som inte tittade så mycket men hörde de andras entusiasm när målen gjordes:).