Barbro S

Fototriss - Drömma
Veckans fototema är något så abstrakt som verbet "Drömma". För inte så länge sen hade vi temat Dröm och då illustrerade jag med tre bilder en dröm inför framtiden. Nu ska jag istället försöka mig på själva drömmandet. Dessa bilder från Barcelona har jag hoppats få användning för men hade då kanske tänkt temat Psykedelisk eller liknande, kanske helt enkelt speglar, men nu får de hjälpa mig visa denna veckans tema.

Att drömma kan vara hjärnans sätt att bearbeta saker och ofta händer mycket parallellt märker man inte minst när man ska försöka återberätta det man drömt om. Denna bild speglar många olika miljöer på en gång skildrade ur olika vinklar och inte alldeles lätt att få grepp om.

Den spännande arkitekturen och glasfasaderna lockade mitt fotosinne så här kommer en drömlik bild till.

Att drömma om hus sägs handla om den egna personligheten. Här lite ödslig, overklig och också lite mörker  i ena hörnet. Visst är det ofta så i drömmar att där finns en skuggsida? Gatlyktan stör men ni kanske inte såg den:).

Jag fortsätter på min inslagna linje och visar ännu en fasad med böljande drömsyner.

Nog hoppas jag få drömma om trevligare byggnader, som den lilla gårdsbutiken ute på landsbygden som vi besökte idag och som jag kommer att blogga om härnäst. Denna bild kanske passar bättre om temat är mardrömmar:)?

Fler bidrag på detta spännande tema hittar ni hos Fototriss.
#1 - Barnens Hjältar

Strålande tolkning! Fräcka bilder!

#2 - kaxi

Ja, nog fasiken känns det som krackelerade mardrömmar:) Men otroligt spännande bilder!

#3 - jacglenphoto

Har själv inte varit i Barcelona men blir sugen när man ser dina blder - har givetvis sett de tidigare också och måste hålla med om att Gaudi är en riktigt stor drömmare - men han ser till att det sker samtidigt.

Ha en underbar vecka.

#4 - Ingrid

Barcelona har jag aldrig besökt, inte spanska fastlandet alls förresten. Dina bilder är verkligen drömska och väldigt vackra.



Ha en fin söndag!

#5 - cat

Mycket cool triss! Gillar verkligen hur förvrängda och drömlika speglingarna blev.

#6 - Nett

Hur läckra bilder som helst :)

#7 - Powered By Porridge

Barcelona är en spännande stad, alltid något mer att upptäcka! Bra triss :)

#8 - LEna Norgren

Härliga bilder och drömmar kan ju faktiskt vara så där lite svårförklarade elle ratt man helt enkelt känner sej så där i en dröm....bra fotat!!!

#9 - Axart

MÄKTIGT!!!



Helfränt! och vilka fina bilder, bravo:)

Ha en bra kväll.

AX

#10 - banglacissi

Snyggt! Och rörigt, precis som en dröm kan vara!

#11 - Fotobloggan

Häftiga bilder! Det är roligt med bilder tagna på speglingar.

#12 - Marie-Louise

Oj vilka härliga bilder. Annorlunda och häftiga.

#13 - Jah Hollis

Kunde inte kommentera förra veckan på grund av tekniskt krångel. Men nu funkar det och jag tycker du har fått ihop en fin triss. Gillar speciellt den nedersta bilden.