Barbro S

Fototriss - Kärlek & Romantik
Oj oj, vilket ämne! Med anledning av den kommande Alla Hjärtans dag tycker Helena att vi ska "Lovebomba" med bilder om kärlek och romantik. Hon meddelar samtidigt att det är en tävling där man kan vinna priser från Coolstuff.

Ute är det nu bara-22, i morse var det närmare -31° (lördag) så dagen har inte inbjudit till att leta nya motiv. Som tur är hade jag i mitt arkiv hyfsat aktuella bilder tagna på Konditori Mekka i Umeå där UMEgänget, en vänskapsklubb, har samlats varje tisdag det senaste halvåret. Det var tidigare en singelklubb där B o R på bilderna nedan fann varandra. De är så fina och rara tillsammans. Jag tycker att de på dessa foton utstrålar både kärlek och romantik samt en massa härlig glädje:).

Skratt hör väl till kärleken.. och sen lite romantiskt mys med närhet.

Som tredje bild väljer jag en av mina tre kärlekar, nämligen Tusse i sin go'a bädd nere i klädkammaren.

Du får lägga huvudet lite på sned för att möta hans gröna, fina blick som för mig är så kärleksfull. Bilden är tagen uppifrån då det är trångt bland alla prylar som trängs under trappan. Han står för kärlek men kanske inte vad man menar med romantik. Romantiken i mitt liv finns inte med på dessa bilder, men den finns :).

Fler bidrag på temat finner ni hos Fototriss.
#1 - Ingalill

Härligt varma bilder, Jösses jag knorrar för -18

#2 - Eva

Kärlek, romantik och glädje i dina bilder! Gillar!

#3 - Hanna

Kul att de fann varandra på singelklubben och de verkar trivas tillsammans. Gosig katt, skulle behöva en här nu som värmer mig i vinterkylan. Fint!

#4 - Axart

bra trissat/ha en fin dag/AX

#5 - Barnens Hjältar

Jättefina bilder! Ja det finns fullt av kärlek :-)

#6 - ormbunke

Så mysigt! Tack för din kommentar hos mig. Anita

#7 - The one and only Nettan

Härlig triss. Så fint när en singelklubb ändå ger ny kärlek.

#8 - Misswhatsit

En härlig triss!

Ha en skön söndag!

#9 - Marias Hörna - Njut av Livet ♥

Go bilder ♥

En jättefin triss du fotat. Kul att titta in hos dig. Kram Maria

#10 - Pialotta

Visst är det härligt med sånna träffar där folk kan mötas o bara trivas .. händer det sen att romantikens lampa tänds, då är det verkligen fint.. finfina bilder :)

#11 - Jenny

Fina bilder!