Barbro S

Bärlycka
Idag har jag lyckats plocka en hel liter åkerbär på mitt speciella ställe vid Umeälven. Lite omogna en del kanske men jag hoppas de eftermognar som hjortron gör. Jag har faktiskt aldrig provat det tidigare. Jättefina bär men blöt omgivning efter gårdagens regn som inte hunnit torka upp då jag var ute redan vid åttatiden i morse. Mina jeans blev blöta ovanför knäna fast jag hade stövlar men vad gör det när skörden är så fin.
 
Tyvärr har jag glömt kameran på stugan så jag har inga aktuella bilder att visa men så här såg bären ut för några år sen och de är sig ganska lika även i år:).
I tisdags hade jag besök av min brorsdotter med sina härliga ungar. Några badbilder från den dagen kommer senare när jag inte är så här glömsk.
 
I helgen ska vi i UMeGänget på utflykt till Konst i Kvarn i Vindeln så då får jag ännu mer att blogga om fast jag helst bara njuter av tillvaron vid min lilla stuga :). Skogstomten bjuder nu på härliga blåbär att lägga i min morgonyoghurt kanske blandat med enstaka smultron eller jordgubbar som mognar så sakteliga.
 
Ha en fortsatt skön vecka.