konstbarbro

Fototriss - Ny

Kategori: Allmänt

Dags för Fototriss igen och ämnet för veckan är Ny. Det krävdes lite funderingar under dagen och att ta tillfället i akt när något nytt dök upp.

På min väg till eftermiddagens träff med UMeGänget stötte jag på denna figur på en liten byggnad som är alldeles ny. Figuren alltså, inte byggnaden:).

Ett litet spöke, inte lika söt som Laban men nästan, tycker jag. Någon har fått för sig att måla morötter lite överallt i staden men spöken har jag inte sett förut.

Vi träffades 7 personer för att bowla och tre till för att heja på oss. De senaste gångerna har jag hamnat sist men nu hände något alldeles nytt. Jag slog två strike efter varandra och även i övrigt fick jag bra poäng. Jag fotograferade först poängtavlan men visst är denna bild lite roligare?

Nytt är att jag hade hittat ett bra klot som passade till mina relativt svaga armar och att jag lyckades komma upp över 100 poäng (totalt 135) vilket jag aldrig har gjort förut. Ny lycka:)!

Min tredje bild blir på en alldeles ny docka som jag köpte på rea i en fin leksaksbutik i Verona.

Som ni ser är det Snövit och den ska jag skicka till mitt fadderbarn Fetiya i Etiopien. Man får bara skicka platta kuvert, alltså inga paket, men det ska nog gå att pressa ihop denna nya, mjuka tygdocka i ett vadderat kuvert.

Fler bidrag på temat hittar ni hos Fototriss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: