Barbro S

Glömde nästan!
Jag höll nästan på att glömma, tänkte inte på att vi var så nära. Nu när den längsta natten eller kortaste dagen passerat så står vi inför helgen vi alla väntat på, eller vissa kanske fasat för. Jag ser i alla fall fram emot morgondagen då jag åker till min brorsdotter med familj och träffar dem och några till under enkla men gemytliga former.
 
Därför vill jag förmedla lite julstämning med några vintriga bilder då vi äntligen fått snö. Redan strax efter klockan nio i fredags ljusnade det då landskapet lyste vitare än någonsin denna snöfattiga vinter.
Med blå himmel i bakgrunden blir allt så vackert. t.ex. lite småäpplen.
Eller bara ett snötäckt staket som solen lyser på och faktiskt lyckas smälta några droppar.
Kullen på innergården är nu välbesökt av småttingar med entusiastiska föräldrar som drar dem i pulka m.m. upp om och om igen för att barnen ska få sig en härlig åktur neråt.
 
När jag tog kortet hade de knappt hunnit börja med det. Istället tror jag att det är tomten som skymtar bakom snötyngd bollpil.
Rätt rödfärg på kläderna är det i alla fall. Inomhus har jag också en del tomtar och dessa är speciellt kärleksfullt omslingrade.
Med dessa bilder vill jag önska alla mina läsare en Riktigt God Jul med allt vad det innebär. Må så gott och njut av vad dagarna har att bjuda på!
 
 
#1 - Lena i Wales

Underbara vinterbilder, både ute och inne!
Hoppas julen blev fin!
God fortsättning!