Barbro S

Fototriss - I luften
I luften igår fanns både hagel och regndroppar, idag bara regn men också lite syrenblommor som nu släpper från sina fina klasar. Inget av det där är lättfotograferat så det blir lite annan kompott när jag tolkar fototrissens tema i veckan.
 
Nu har de vissnat men igår hade hibiscusen blommor i luften.
Midsommarafton med blåmoln, björkhängen och en stor lyftkran i luften.
Utsikt från Döbelns park i Umeå. Lyftkranar är ett vanligt inslag i staden då det byggs för fullt, bl.a hotell, köpcentra och ett nytt kulturhus, Kulturväven kallat.
 
I onsdags deltog jag i en konstvandring på Campus. Vi stannade bl. a. till vid denna skulptur som sträcker sig högt upp i luften.
Dess namn är Norra Skenet och då associeras självklart till norrsken som ibland kalla vinternätter rör sig grönaktigt på himlen i luften.
 
Andras bidrag hittar ni hos Fototriss.
 
 
 
#1 - Eva Trillian

Vardagsnära i luften :) Gillar din triss och dess variation!

#2 - Violen på Brandholmen

Vilken härlig variation i din triss! Konstverket ser intressant ut, skulle gärna se det "live" men jag bor alldeles för långt bort!
Ha en skön söndag!

#3 - Hanna

Tjusiga bilder med variation. Första blir som en färgklick med den vackra blomman :-)

#4 - Bitten

Härlig och varierad triss!

#5 - Katarina-Cinnamon

Fin variation på trissen. Konstverket skulle jag vilja se i verkligheten när ljuset är igång. Den bilden är min favorit.

#6 - KajsaLisa

En varierad triss, sista bilden var häftigast. Men testa att fota byggkranen mot en blå himmel, så får du en svensk flagga. Försökt själv men antingen har dom varit vridna åt fel håll, eller så har det varit saker i bakgrunden som stört.

#7 - Life of Johanna

Härliga bilder du bjuder på. Den sista bilden var riktigt läcker

#8 - Axart

Fint trissat i staden!
AX

#9 - Freja

Luftigt och fint! Jag gillar konstverket, det liknar faktiskt norrsken! Och kranen är en annan favorit, jag har en svag punkt för just lyftkranar!

#10 - ormbunke

Så jättefin hibiscus. Konstverket var stiligt mot himlen.Ha de gott

#11 - Life of Johanna

Tack,du är den första som sett att det är en duva :)