Barbro S

Hopp och plask!
Ett kort inlägg ska jag väl hinna med nu när jag har en stund hemma. Många bilder har jag, lite roliga saker har jag att berätta men inte idag, måste ut och ta hand om trädgården, bär m.m.
 
Denna vecka har vi äntligen fått lite sommardagar med sol och värme som höjt vattentemperaturen något. Det är bara kring +20° än men jag börjar vänja mig och tycker att det är jätteskönt. En till som gillar att bada är lilla A som här varit i en stund men nu kommit upp för att värma sig lite. I måndags kom de på besök till vår gemensamma stuga, min brorsdotter med sina små som faktiskt börjar bli ganska stora :).
 
Jag har upptäckt en ny funktion på kameran som heter "frys händelse" och den är ju jättekul. Här är det dags för A:s bad nr 2.
Inspirerad vill L göra likadant.
Med kläderna på? Gissa om han blev våt, eller??
 
Jag har badat hela veckan utom i torsdags då annat kom emellan. Igår sken solen så vi alla njöt lite extra, jag och min väninna som stannat över. Hon gillar egentligen inte att bada men jag gav mig inte.
Med huvudet på sned försökte jag beveka. Det är ju varmt ju!
 
Nehej, så lätt gick det inte.
Se, så skönt det är. Jag plaskade och simmade omkring för att övertyga henne om vår sjös ljuvlighet.
 
Filmstjärnelikt glider hon ned i det stora blå, men lyckas inte helt hålla minen när hon doppar sig.
Iii, kallt! Visst är det lite kyligt direkt man doppar sig, men efter en stund höll hon med mig om att det var skönt. Och roligt!
Vår kära andfamilj dök upp och ville komma nära. En bit i alla fall för att se vad som var på gång.
Egentligen vill de nog bara kolla om det inte är mat på gång, gissar jag, men de  hade redan fått sin brödranson så efter en stunds möte simmade de lugnt iväg och min väninna kunde gå upp, så nöjd med att ha vågat bada i år.
 
Jag hoppas att ni också har sköna baddagar!