Barbro S

Fototriss - B som i...
Ett kul ämne denna vecka i fototrissen, nämligen B som i ... och så får man själv välja tema bara det börjar på b. Idag har jag med min systerdotter besökt just B som i Bildmuséet på Konstnärligt campus i Umeå.
Snöoväder är det utomhus som synes och då är det skönt att ha roliga aktiviteter inomhus. De har flera interaktiva utställningar på gång som man själv är lite medskapande i, vilket är stimulerande och kul.
 
Här kommer B som i Barbro :). Jag kunde inte låta bli, men det kanske inte är alldeles lätt att känna igen mig. Konstnären Rafael Lozano - Hemmer, lekfull och konstnärligt tekniskt skicklig gör så att ens ögon ryker och röken fyller spegelbilden.
Längst ned till höger ser ni mina orökiga ögon. Mysko!
 
Lite kul med skuggor och radiofrekvenser hade vi också och här gör min systerdotter en B som i Bakåtböj inför min gigantiska fotografskugga.
Mer från detta trevliga besök blir det senare i veckan då vi tog massor av bilder.
 
Andras bidrag på Fototrisstemat hittar ni här.
 
 
 
 
#1 - Anna-Lena

Härlig triss.
Tycker om alla tre bilderna, var och en på sitt sätt. Gillar nog blå Barbro mest.

#2 - cissi

Den utställningen skulle jag vilja besöka. Jag älskar såna där ställen där man kan bli lite barnslig och släppa lös "experimentlustan" lite! :)

#3 - Musikanta

Lite annorlunda och fint trissat! Man blir imponerad över den fantasi som konstnärer har - bara att hitta på att göra så att det kommer rök ur ögonen...
Kram från Ingrid

#4 - Nukke

Oj snöoväder ( det kommer att snöa hela söndag här i våra trakter ) Bildmuseet är säkert mycket intressant ställe och trevligt att besöka.

#5 - Berit E i Kasperian

Tror att det här är roligaste trissen. :D
Härlig och fantasifull.
Berit E

#6 - KajsaLisa

Fina annorlunda bilder, den sista var verkligen kreativ.

#7 - Lena i Wales

Rolig triss med mycket fantasi!
Ha en fortsatt fin helg!