Barbro S

Lite Amsterdam plus älg
Jag hade väl hoppats att jag hunnit blogga färdigt om Amsterdam innan jag flyttar till stugan där ingen dator finns, men det går inte. Efter en innehållsrik dag med marknad och båttur som jag berättat om tidigare tog vi en kvällspromenad sen vi vilat en stund. Kvällen var skön och det var fint vid kanalerna som vi åkt båt på. 
 
Den här bilden togs strax efter att vi passerat den långa kön utanför Anne Franks hus. 
Lite folk är det i alla fall som sitter ute den 21 april. Vi gick och tittade nu från landsidan på området Jordaan som vi tidigare passerat per båt.
Säkert mysigt att strosa omkring där också men det hann vi inte. En liten sothöna fann vi i kanalen. Annars var det inte många fåglar där. Enstaka gräsänder bara.
Vi lämnade kanalerna och gick in i små gränder för att leta restaurang. Till slut fann vi en som hette "Tre greker" fast inte på svenska förstås. Mer om det senare men när vet jag inte. Jag gissar att det beror på vädret om jag stannar till hemma på mina regelbundna tilltittar av lägenhet, blommor och uteplats.
 
En liten älghälsning från vårt besök i Älgens Hus i söndags. Liten och liten, ganska stor är han:).
Det är Isak, 6 år, som otåligt trampar fram och tillbaka för han vill ha mat. Vi var där precis när de öppnade men först skulle det vara bildspel, sen museigenomgång, besök hos småkalvarna och sen fick de stora besök och mat. Vill ni se bilder från mitt besök där för tre år sen, klicka här.
 
Jag kanske hinner hem innan midsommar men om inte önskar jag er en fin och Glad Midsommar var på jordklotet ni än befinner er!