Barbro S

Bloggvila
Hej igen. Det var ett tag sen. Jag har bloggsemester. Det betyder inte att jag gör uppehåll en viss tid för att sen återkomma regelbundet utan det betyder att jag bara bloggar när jag känner att jag har gott om tid när jag är på besök här hemma. 
 
Min fina kaprifol blommade sist jag var hemma, men tyvärr har jag mig ovetandes valt en icke doftande blomma.
Jag köpte den ju just för att kaprifol doftar så gott, och så gör inte denna det. Det tog några år innan jag fick den att blomma också så jag upptäckte det för sent för att byta ut den.
 
På stugan är det däremot lupintid.
Jag skrapade dörr och fönster igår med rasande energi, vilket straffar sig idag då jag är alldeles för trött för att göra någonting. Huvudet känns alldeles för tungt, dimmigt ibland också och jag är så ininordens trött, men känner ändå att jag måste ta itu med en del som legat. T.ex. att blogga.
 
Eftersom ni som läser min blogg, nästan alla, aldrig kommenterar så vet jag ju inte om ni är följare eller bara tillfälliga besökare. Statistiken säger att jag har läsare varje dag men mer vet jag inte om inte ni kan fylla i någon liten kommentar. Det vore jag mycket tacksam för i så fall.
 
Ha en skön sommar!