Barbro S

Regnbågar
Satt i lugn och ro och såg Robinson på TV i lördags med en katt i knät och en i fåtöljen bredvid då det tredubbelringde på dörren så vi alla ryckte till och flög upp ur soffan. Många oroliga tankar hann passera innan jag öppnade dörren. Där stod en mycket ivrig men dyblöt granne och ropade: Titta, vilka fantastiska regnbågar vi har. Ut och fota!
Jaha, det var bara att göra det då. Jag hade sett från TV-soffan att ljuset ute var märkligt men tänkte att jag skulle kolla det när det blev reklampaus. Nu gick det lite snabbare. Så här såg det ut:

Regnbåge 9 maj vid halvniotiden över GlassgrändNästan så att man kan tro att regnbågens slut var nära bakom husen och där ska man ju kunna finna en skatt, enligt sagan. Lat jag stannade ändå  inomhus och fortsatte följa Robinsondeltagarnas vedermödor.

Dagen efter fångade jag dubbla regnbågar med mindre dramatik. Jag hade haft en underbar utflyktsdag med många vänner, härlig natur, fåglar, gott fika och strålande sol hela tiden. Först på kvällen kom en liten skur och lämnade några regnbågar efter sig. Visst är de magiska?

10 maj

#1 - Ida

haha precis :P Aa jag håller med om att det låter bättre, har alltid haft svårt för vad jag ska kalla sen kvinnliga könsorganet. Men snippa låter bra att säga.

#2 - Frogprincess

Mycket vackra!!!