Barbro S

Fredag den trettonde!
Betyder den dagen något nuförtiden, undrar jag, lite osäkert eftersom jag skriver detta redan på morgonen? Man kanske inte ska utmana ödet. Jag blev i alla fall inte utvald som finalist till bloggtävlingen för 50plussare. Det känns helt okej, hade blivit lite stressigt att ordna resa till Stockholm redan om drygt en vecka. Blir permanentning istället :).

En blogg som kom med bland de fem är Livet på Stenstugu som jag tycker är väl värd att besöka, en jättefin blogg. Den röstar jag på. Det finns fler bra bloggar också, bara kolla på Dax.se för att se alla finalister.

Lite färg kan väl behövas i novembers gråskala. Detta porträtt målade jag på kurs våren 1995, fick bara lite hjälp av konstnärsläraren med fingrarna, av ett foto i tidningen Rädda Barnen. Hon kommer nog från Bolivia eller annat sydamerikanskt land i närheten, men den hudfärg jag gav henne blev mörkare och för tankarna mer till ett afrikanskt ursprung. Konstnärlig frihet eller det bara blev så. Den här tavlan har jag hittills aldrig kunnat skiljas från, hon är speciell för mig.

Regnbågens kvinna, målad på pannå 1995, 55x38 cm,inramad m mattblå ram.

Nu åker jag till staden beredd att möta dagens eventuella oturer :).
#1 - Ingrid

Tack snälla söta Barbro för den fina reklamen, för din röst och för kommentaren i bloggen.



Tyvärr tror jag inte att musiken finns på CD, men jag tycker inte att det ska vara något större problem för Claudio att fixa det. Han är just nu ute och spelar på en kryssningsbåt, men kommer hem i slutet av månaden. Jag återkommer till dig om det går att ordna.



Det var en väldigt vacker tavla du visar, jag förstår att du är förtjust i den.



Hoppas det har gått bra idag trots att det är fredagen den 13:de.



Kram Ingrid

#2 - Barbro S

Jo tack, gårdagen gick utan incidenter:)och så brukar det ju vara, eller hur?

#3 - Frogprincess

Jag förstår att du har kvar tavlan/porträttet. Det var vackert!

#4 - Neha

Jag hade ingen otur alls.

Tack för din fina kommentar=)