Barbro S

Snökaos men gott ändå!
Igår snöade det, vilket väl knappast någon har missat. Jag vet inte om det var i hela Sverige men en stor del av landet fick nog sin beskärda del av det vita. Det började så lugnt och jag njöt av att vara inomhus och pyssla med lite av varje. Vinden ven allt hårdare och drivan på min altan växte oroväckande. Dessutom drevade snön mot ytterdörren så även där var jag tvungen att hålla undan för kunna öppna och gå ut. Den här bilden tog jag med blixt klockan sju på kvällen. Kul att snöflingorna reflekterade ljuset.

Sen skottade jag uppfarten ren, två timmar senare såg det ut så här igen; jag skottade en gång till och sen ytterligare en gång till halv tolv. Jag såg Morden i Midsommer på TV för att hålla mig vaken, det passade perfekt!

På morgonen låg där bara ett ganska tunt snötäcke av luftiga, kyliga snöflingor för nu idag har det blivit kallt istället, - 21° ikväll, ca ett dygn efter att bilden togs. Så skönt att läsa i lokaltidningen att inga olyckor hänt i ovädret, det måste onekligen ha varit besvärligt på vägarna.

Livet inomhus fortsätter frånsett lite snöskottning efter att traktorn har varit här. På fönstret uppenbarar sig vackra frostmotiv och detta får mig att tänka på kärlek, ett litet frostat hjärta, med valfritt motiv inuti. Betraktaren väljer själv vad han/hon vill se.


Ibland blir ett foto vackrare än man tänkt sig, t.ex. denna amaryllis som blommar på stjälk nr två. Den blev en riktig skönhet, tycker jag, med sin kärleksröda färg.

I helgen ska jag besöka ett Spa och bara njuta av bad med tillbehör. Ha en skön helg!
#1 - Ingalill

Hej ! Lämnar nu över stafett pinnen till dej med temat " Oväntat "

#2 - Marlene

Vilket underbart frosthjärta... Ha det spa-skönt

#3 - E-B

Stort tack för din kommentar! Hade precis besökt din sida och njutit av många vackra bilder.

Allt gott!

/E-B

#4 - Helena

Hej!



Visst är det okej att du väntar till på måndag med att lägga upp ditt stafettinlägg! Man har ju två dagar på sig, så du behöver inte alls känna någon press på dig att göra det snabbare. Jag håller med om att det gått enormt fort fram, jag har själv inte hunnit med att uppdatera då det är flera per dag som gjort sina stafettsträckor, så jag är bara glad att du håller lite på ditt inlägg :)