Barbro S

Hem o tillbaka
Precis så är det, köra hem till Glassgränd och titta till alla växter inne och ute. Idag drog jag ut slangen från tvättstället och ut till de rabatter den når, men det blir att bära en hel del tunga vattenkannor också. Slänga smutsigt i tvättkorgen, hämta småsaker jag behöver till stugan, läsa igenom posten och pyssla lite. Sen hände en del otrevligt också på grannfronten (inte om katter, denna gång) men det tänker jag inte utgjuta mig om här.

När något gör ont försöker jag först försvara mig fast jag är rädd, sen blir jag tyst, något stängs av och när jag blir trygg igen kommer det upp till ytan och jag får ta hand om det. Jag har varit med förr, vet hur processen går till, inte mycket att göra åt utan bara acceptera. Pga mina gamla skador tar det mig så hårt, tyvärr.

Jag vill bara visa hur fin min ros är, en Henry Weasley som jag köpte på Smultronstället för två år sen. Älskad inte bara av mig som synes:). 

Nu iväg på minigolf med New Friends, hoppas vi blir många, kvällen är solig och fin,. Sen tillbaka till min härliga stuga. Vattentemperaturen är nu mycket badvänlig, ca 22°. Det är så skönt att simma lugnt i vår rena sjö.