Barbro S

Tillbakablick maj
Denna vecka har Fototriss semester så då väljer jag att visa lite fler bilder på månadens tillbakablick maj 2009. Våren hade kommit längre då efter en lite snällare vinter jämfört med i år och den tredje maj fotograferade jag dessa vårblommor som i år inte alls visat sig.

Blåsippan i min rabatt kom det året med betydligt fler blommor än tidigare.

Hos min granne lyste påskliljorna vackert solgula.

Några dagar senare, den 10 maj, hade vi i New Friends en givande fågelskådarutflykt till Villanäs, här vid fågeltornet. Som synes lite småkyligt vid Österfjärden där Umeälven möter havet.

Men redan den 14 maj var dagarna (och kvällarna) varmare och det var dags för en liten supé utomhus på min altan med en väninna.

Härliga minnen och verkligen något att se fram emot nu när tjälen gått ur jorden så snön försvinner fortare och mer grönt börjar spira.

Fler tillbakablickar hittar ni på Bildbloggerian.
#1 - Gammelsmurfen i Nyehusen

USK är en förkortning av Undersköterska :-)

#2 - Susannes fotoblogg

Solig supé ser det ut att ha varit. Här i andra landsänden har vi i år redan sett en hel del av de blommor du visar från förra året. Fast blåsippan är ju inte så vanlig här förstås och t.o.m. fridlyst.

#3 - Ingrid

Hejsan Barbro!

Varmt tack för ditt besök hos mig. Ja, här har våren kommit längre än hos dig, men ändå har vi ovanligt kallt, det är rena vinterkylan och igår snöade det lite.



Vilken härlig kavalkad av bilder du visar från förra året. Jag får ta och göra en återblick jag också.



Ha det så gott och lycka till med fågelskådningen!

Kram Ingrid

#4 - Nukke

Oj härliga tillbakablick och sista bilden är nog bäst ! Det är så trevligt att sitta på verandan och njuta våren !!!!!

#5 - Helena

Härliga bilder! :)