Barbro S

Första skottaredan
Mycket vinter blev det på en gång. Redan inatt började det snöa och än har det inte slutat så jag har varit ute och skottat flera gånger. Bara -1° och snart nere på 0° gör snön lite tung men inte så farligt. Ändå känns det att jag använt muskler som varit oanvända en längre tid.

Roligt blir det för barnen när snön brer ut sig på innergårdens kulle och gör den till en härlig pulkabacke. Denna bild tog jag efter tre genom fönstret som nu är relativt nyputsat.

Jag minns hur kul det var att bara vara utslagen efter en härlig åktur. Däremot har jag aldrig prövat på att åka skrana.

En riktig innepysslardag. Efter skottning har jag bakat goda kumminkringlor och sen sett en bra men lite speciell film på TV "Je t'aime Paris" . Miljön var så vacker, personerna av alla de slag men den bestod av 16 korta filmer och bara sista minuten knöts en del av historierna ihop. Jag satt hela tiden och väntade på att det skulle bli en historia av alla korta snuttar men det blev det alltså inte.

Och sen tog jag några bilder innan novembermörkret blev för kompakt.

Det blå ljuset är så vackert, vilket även Desirée tycker. Idag vill hon inte blöta ner sina tassar utomhus men även på balkongen var det vått eftersom det hade blåst in ordentligt med snö då jag hade glömt stänga rutan inatt/tidig morgon.

Detta är bara ett litet uppvärmningsinslag innan jag tar itu med nästa blogginlägg som ska handla om söndagens utflykt.
#1 - Anonym

Det är tråkigt med oväder. :(

#2 - LEna Norgren

JA det är lite mysigt med oväder så här från insidan, men i morse ville inte ens hundarna ut, de vände i dörren!!!!Desiree är klok som sitter och njuter från insidan.