Barbro S

Byte av profilbild
Nu har jag äntligen satt in en aktuell profilbild. I flera år har jag stått och  hängt vid en båt som inte alls är min men nu har jag satt mig bekvämt på en läcker bänk designad av Gaudi i hans egen Parc Güell i Barcelona. 30° värme gör stunden ännu skönare:).

Sidenlinnet som jag bär är inköpt i Rom 1992 så inte kastar jag i onödan:). Jag var där med en ganska ny bekant, Per från Kiruna och Norrköping. Det var sista dagen på en härlig vecka i början av mars och vi råkade gå in på ett stort shoppingpalats där jag fann en avdelning enbart med sidenkläder. Älskar siden! Per gav upp och lämnade mig att frossa själv en ganska lång stund och jag kom ut med några läckra plagg. Speciellt dyrt var det inte heller. Jag kunde ha köpt mycket mer men något höll mig tillbaka den gången. Kanske att det var sista dagen och jag inte hade speciellt mycket pengar kvar helt enkelt.

Bifogar en bild på den fina Gaudibänken som sträckte sig runt en stor öppen plats. Den var riktigt skön att vila på men denna dag helst i skugga vilket var nästan omöjligt att finna. En solig bänk helt enkelt:).

Oj, vad det spirar utomhus, knoppar börjar visa sig här och där. Det är en ljuvlig tid vi har framför oss.

Inatt ska vi förresten ut på ugglespaning igen. Vi ska inte mötas förrän 21.30 så det blir väl att komma hem till midnatt. Hoppas jag slipper möta några busar då. Natten till idag har marodörer varit i farten, som tur är inte precis där jag bor, utan i området bortom skogen. Kullvälta och sneddragna brevlådor, söndertrasade plastträdgårdsmöbler och postens brevlåda utanför centrum har slitits loss och kastats en bit. Trist!

En måndagnatt!!?? Då brukar det väl vara lugnt. Vi hörde nog när den första brevlådan slets loss, det lät som att någon kastade en plåthink och både jag och katterna reagerade. Men när jag sen gick upp och kollade såg jag ingen och ingenting.