Barbro S

Fototriss - Tillsammans
I veckans fototriss vill Helena att vi ska uppmärksamma Cancerfondens arbete och temat blir därför Tillsammans. Igår genomfördes Kulturnatta för femte gången här i Umeå och gatorna var fyllda av människor, musik och andra kulturella aktiviteter. Därifrån kommer mina tre bilder.

Då jag är ljudkänslig borde jag egentligen inte alls gå ner på stan men jag valde bland de lite tystare evenemangen. Under dagen samlades vackra bilar på Mimerskolans grusplan och fast jag kom för sent fanns där några kvar.

Tillsammans bildar de ett vackert blickfång för oss andra att beundra. Under kvällen cruisade de dessutom på gatorna, lite uppblandat med vanliga tråkiga bilar, tyvärr, men ändå tillräckligt många för att de skulle lysa upp gatorna.

I Vänortsparken hade föreningen Urkult samlats för att ge oss alla tillsammans upplevelser från olika världar. Dansen och trummorna fångade mitt intresse, härliga rytmer och dansglädje skapade tillsammans en skön känsla:).

Jag gillar förresten jackor med färg och avskyr den svarta likriktningen i klädväg som varit hela vintern, apropå ingenting.

Nästa bild kommer från samma tillfälle.

Snabbt gick det och fötterna var ofta uppe i luften men det lyckades jag inte fånga. Tillsammans var vi hela dagen, först jag och min systerdotter, sen ateljeföreningen, så UMeGänget och sist jag och min manlige vän. Då mötte vi också min kompis S med sin man och satt med dem under infravärme på en uteservering på Renmarkstorget där alltför hög musik spelades.

Men vad gör man inte för att få vara Tillsammans:).

Fler bidrag på temat hittar ni här.

#1 - Hanna

Fina tillsammans-bilder. Kul att få ta del av vimlet och se härliga människor :0)

#2 - Linnéa

Häftigt med kulturnatta! Du har fångat de olika aktiviteterna fint!

#3 - Mormor

Du verden for et evenement.

Flott. Likte bilbildet jeg, da. Ikke til forkleinelse til de andre :-)

Nyt livet.



http://www.starbear.no/mormor/2012/05/20/fototriss-del-178/

#4 - Lisbet

Underbara bilder. SJälv cruisade jag på kvällen.

Ha en skön vecka

#5 - IJM

Härliga bilder, fin triss!! =)