Barbro S

Fototriss - Jag gillar...
Denna vecka är trisstemat väldigt fritt. Vi ska visa tre bilder på något vi gillar. Det är dessutom tävling där man kan vinna Farsdagspresenter från Coolstuff. Mycket gillar jag men det som nu är närmast är resorna till Verona i år. Från hotellet i San Giovanni Lupatoto (mycket roligt att säga:)) gjorde vi tre olika dagsutflykter till Gardasjön, två arrangerade med buss och guide samt en som vi ordnade själva. Jag har sammanlagt besökt fyra olika orter vid Gardasjön, Malcesine, Sirmione, Lazise, Peschiera del Garda, och blev förälskade i dem alla.
 
Så "Jag gillar..." Gardasjön och vill väldigt gärna återvända dit när det är lite varmare i luften så man kan bada i det klara, turkosblå vattnet och njuta av omgivningarna ännu mer. Här kommer vi med båt och närmar oss Sirmione.
Om man tittar ordentligt ser man den svenska flaggan i raden av flaggor som blåser i vinden. Små sothönor var det gott  om, likaså andra fåglar, som här sångsvanar som ville bli matade.
Dessa fanns vid strandpromenade i Lazise. Annars var det mest knölsvanar vi såg. Om ni har följt min blogg vet ni att jag verkligen gillar fåglar och fåglar kombinerat med Gardasjön är extra bra:).
 
Min sista bild är också från Sirmione med Scalaborgen i bakgrunden.
Vackra vattenvyer finns det gott om längs Gardasjön som här längst söderut har flacka omgivningar men längre norrut omges av mäktiga berg ända upp till Dolomiterna.
 
Ja, Gardasjön gillar jag verkligen:). Besöken gav mersmak och jag hoppas få tillbringa längre tid vid sjön nästa gång jag reser dit.
 
Fler bidrag på temat hittar ni hos Fototriss.
 
#1 - Maria

Härliga bilder från en vacker plats!
Ha en bra dag!

#2 - Steffe och Ingrid

Fina bilder från det vackra Italien som vi också gillar. Fina speglingar i sjön från svanarna.

#3 - Mias Mix

Vackra bilder! Har varit vid Gardasjön en gång för många år sen och skulle gärna vilja åka tillbaka. Svanbilden gillar jag mest!

#4 - Johanna

Vackra platser du gillar :)

#5 - Anna ..smyger in..

Åh ja du ...vi bodde i Dolomiterna och gjorde utflykter..det var en makalös upplevelse..Limone sur Garda..det stället finns i mitt hjärta precis som Sirmione...

#6 - Eva

Lätt att förstå att du gillar de här platserna! Vackert!

#7 - Hanna

Mysiga bilder med fina färger. Svanar är verkligen fina, de brukar faktiskt också vara riktiga linslusar ;0) Ha en fortsatt fin söndag!

#8 - Anneli

Så vackert ställe och fina bilder!

#9 - Lotta

Lockande resebilder :)

#10 - Mormor

Fin triss.
Reiselysten tok tak.
Ha en god kveld.

http://www.starbear.no/mormor/2012/10/28/jag-gillar-var-oppgaven/

#11 - Ingalill

Underbara bilder :)

#12 - ormbunke

Vi har en son som varit vid Gardasjön många ggr och öser beröm till platsen. Hade inte varit fel att komma dit själv nån gång. Ha de gott.

#13 - Karoleen

Vilket vacker ställe Sirmione verkar =) Otroligt läckert. Kanske man ska ta och kolla upp det som ett resemål, är det något du rekomenderar?

#14 - Johanna

Tack så mycket :)