Barbro S

Tining
Jag tycker den här snöfiguren är så kul att jag vill visa den. Nu har det ju sakta tinat mest varje dag i solen och sen frusit mest varje natt. Fortfarande finns ett skal av denna varelse kvar ute på innergården. Den fotades igår. En zombiehund liknar det, eller hur? 
Zombies som är så populära på film numera. Detta blir mitt stillbildsbidrag till samma ämne. Morgondagens utlovade aprilsnöoväder lär förstöra den fina (nåja) skulpturen, men nu är den i alla fall förevigad:).
 
Betydligt mysigare är min lilla solkatt som njuter på varm bro i lä där isvinden inte kommer åt.
I morse hade vi besök vid kattrappan av en ny liten kisse med rött halsband. Hon var så intresserad av mina två som i säkerhet uppe på balkongen morrade hotfullt men samtidigt var så nyfikna på vår nye granne. Det visade sig nämligen att den söta svartvita ungkatten bor bara några ingångar bort så de kommer att mötas igen. Jag hoppas ju att de ska bli vänner men katter är sällan sådana, har jag märkt. Möjligtvis kan de komma att tolerera varandras närvaro utan att behöva slåss. Vi får väl se vad som händer när våren kommer närmare och utevistelse blir ett måste för alla fyrbenta vänner.
 
I morgon har de lovat snö. Oturligt nog för jag och mina vänner i UMeGänget som tänkt ha en trevlig solig promenad på Mariehemsängarna. Promenad kan det ju bli i alla fall och dessutom en trevlig fikastund men sol får vi klara oss utan.
 
Hoppas även ni får och har en trevlig helg!