Barbro S

Näckrosen
Just nu fick jag veta att brodern åkt från stugan redan fast han sade han skulle stanna till sju. Då blir jag lite stressad för jag vill fort dit och se till mina katter som visst gömt sig mesta tiden. Bara några bilder till er läsare.
 
Vackra röda näckrosen blommar nu så fint i Kullasjön.
Det blir en grönaktig bild och ett mer blåtonat motiv.
Jag har nu varit hemma sen i söndags förmiddag och faktiskt hunnit rensa undan en hel del: tvätt, strykning, disk, blomvattning, ogräsrensning, ärenden m.m. Ändå hann vi göra lite utflykter igår, jag och min vän. Först besökte vi Kvarkenfisk ute vid Rovögern där vi åt varsin läcker laxburgare med chilidipp. Mycket gott. Sen promenerade vi ut på piren och andades salt havsluft innan vi åkte vidare på slingrande vägar inåt landet.
 
Vi hamnade på Café Storudden åt Gravmark till där vi unnade oss varsin chokladstrutglass i värmen, ca +27 tror jag det var då. Sen stackade sig molnen och det började regna lite på vår väg mot Mickelsträsk där vi hälsade på några kompisar. 
 
Där lyste solen och jag fick badsällskap i stora sjön. Finare botten än i Kulla men ganska lik känsla av mjukt och lent vatten när man simmade omkring. Vi var tre som kämpade med både VK:s och DN:s korsord ett tag medan vi fikade god sockerkaka i solstolarna. Sen hem till Kungsgatan där vännen bor en stund innan jag cyklade hem hit till Glassgränd och en lägenhet uppvärmd av solen. + 27 inne också.
 
En annan kväll fanns denna i skyn.
Och här kommer en liten kvällsvy från stugan innan jag avslutar för idag.
Ha en fortsatt skön vecka!