Barbro S

Surfing
Igår sålde jag två av tavlorna jag visat, nämligen Virvelvind och Solens dotter II. Jättekul, det börjar röra på sig. Dessutom har jag hittat flera intressanta bloggar att följa och kommentera, men det blev så många så jag måste bromsa. I min hjärna hörs ett dovt dån, min tinnitus reagerar vid överansträngning. Tyvärr, för det är så roligt.

Äntligen har jag börjat förstå begreppet surfa på Internet, med en ny dator som är snabb blir det så enkelt. Min förra dator från 2002 pustade och stånkade hela tiden, antivirusskyddet jobbade så det sprakade i hårddisken och jag vågade inte pressa den så mycket. Men nu, jag bara glider omkring på vågorna och njuter av allt det vackra , roliga och intressanta jag hittar.

Blå vila, målad 2003 på duk, 46 x 55 cm.

Passande tavla att visa, även om namnet Blå vila inte direkt stämmer med texten. Något jag behöver kanske.

Apropå resan till Venedig, så har jag läst många varningar inför att anta erbjudandet men inte hittat något konkret att vara rädd för. Däremot har jag via Google hittat  flera resenärer som i höstas varit där och de är så nöjda. Ibland måste man chansa och jag känner verkligen för att åka iväg några dagar. Inget är ännu bestämt, men jag hoppas.
#1 - annika

Ja det håller jag med dej om.