Barbro S

Frostigt
Idag strilar gråregnet ner efter att ha ramlat som snö inatt. Det blir blaskigt och fult så därför tänkte jag visa några vackra frostbilder jag tog i måndags istället:). Dagens bilder kommer med i morgondagens fototriss som då alltså blir gråmoln och slaskregn för vi ska visa andra trissare hur vi har det där vi är just nu. Jag får alltså inte visa området från sin vackra sida så därför gör jag det idag istället. Hängde ni med:)?

Isrosor är en växt som förekommer den här tiden, enligt utsago mer på otvättade fönster än rena.

Mina balkongrutor ska tvättas till veckan om min fönsterputsare har tid att komma med kort varsel. Rutorna är för tunga för mig att lyfta ned och det är så skönt att kunna unna sig lite hjälp, tacka RUT för det.

De små rönnarna och björkarna piffar frosten också upp.

Snötäcket var så tunt men vi har ändå haft snö som legat kvar flera dagar tre gånger i oktober och det tycker jag är tre gånger för mycket även om världen blir tillfälligt vackrare. Den vita skönheten får vi annars njuta av till slutet på mars så nog får snön dröja ända till advent om jag har något att säga till om vilket jag förstås inte har:).

Stenar är vackert och dessa har vi fått kämpa för att behålla mot de som vill göra gräsmatta här bakom. En liten hotbild som jag tror är undanröjd nu men helt säker är jag inte.

Och så en bild på min kära katt Tusse, den enda mannen i mitt hushåll :) som här ger sig ut på dagens värv att kontrollera och ev försvara sitt revir.

Jag tror att han kommer in igen i mitt nästa blogginlägg.

Apropå män så ska jag ikväll våga mig på att besöka dansen på Ersboda Folkets Hus och förhoppningsvis få dansa mycket. Det är delvis upp till mig själv för där är tre damernas, tre herrarnas hela kvällen. Som ovan har jag dock inte helt rätt teknik när det gäller att bjuda upp. Ofta hinner man inte fram till den man tänkt sig och då blir det att bjuda upp den bredvid istället, vilket givetvis kan vara ett lyckokast ur danssynpunkt men ofta är det inte:).

Hoppas många från New Friends är där, det gör kvällen så mycket trevligare. Ikväll är det dessutom halloween. Äckligt godis (det ska vara så) är inhandlat och jag hoppas många barn kommer så att jag slipper äta upp dödsskallarna, de blodiga benen och det andra onyttiga själv.

Ha en fortsatt skön helg.