Barbro S

Mera Ö-vik

Jajamän, inte är Ö-viksresan färdigbloggad ännu, inte Barcelonaresan heller egentligen men det kom lite annat emellan:).

Efter den mysiga fikastunden utanför muséet gick vi in och beskådade dess utställningar. Först var det foton på arbetslivet under 50-60-tal m.m. i Ö-vik med omnejd. Där kände jag igen en telefonväxel som jag faktiskt arbetade med 1973-75 på Esso Motor Hotel ute på Teg. Kul:)!

En trappa upp fanns vackra klänningar att beundra.

B som arbetat inom konfektion tittar intresserat. Jag tycker de flesta är helläckra men eftersom jag gillar mer färg väljer jag en av dem nedan till min favorit.

Den lila, både för färgen och att jag gillar draperingar och veck. Till den lilla hatten nedan.

Den svartvita med snurr förstås även om jag inte riktigt har frisyr för den, tror jag. Roligt att fantisera i alla fall.

Denna respektingivande ståldam mötte oss i en korridor. Visst är hon vacker?

En snabbtitt på utställningen om Eilert Pilarm och sen ut igen i det vackra sommarvädret.

Jag hade tänkt göra ett längre inlägg men bildvisningen trasslar så det får bli senare. Och det kanske är lika bra då jag nu ska iväg till stan och sen stugan för att förbereda för kvällens kräftkalas.

Ha en trevlig helg ni också. Vi har också en vandring inplanerad på söndag med NF:arna. Upp på Hässningsberget ska vi och de har lovat fint väder så det tror jag blir en härlig utflykt.