Barbro S

Fredagsmys
I morgon blir det inget Fototrissande då Helena befinner sig på semester i Oman och alltså har semesterstängt. Istället får ni en triss med mina kära katter. Riktigt mysigt hade vi igår då Tusse, efter många timmar ute så matte blev riktigt orolig där ett tag och sprang ut i området och ropade på sin försvunna katt men inte alls fick något svar eller reaktion på sina ansträngningar, till slut kom in och slog sig till ro. I mitt knä.

Visst är han go'mjuk? Först kommer han med utkyld päls och kalla tassar för att så småningom ånga skön värme i min närhet.

Let's Dance tröttade ut mig och jag intog horisontalläge i soffan ett tag. Då kom han igen och fixade sig ett eget utrymme:).

Lite choklad och en blodapelsin därtill så har man ett härligt fredagsmys när vännen är ute med sina "bröder" och roar sig.

Natten blev kall och på morgonen hade grannens gräsmattesjö förvandlats till en liten isbana.

Överallt kvittrade det och fåglar i flock flög förbi balkongen till katternas förtjusning.

Den här bilden hade passat till förra veckans triss då vi skulle visa utsikter, eller hur:)?

Jag tog i alla fall fram kikaren och lyckades identifiera fåglarna som bofinkar. Stackars alla fåglar som lockats hit redan nu för att det varit så varmt en längre tid och så mötas av dessa isvindar och kyliga nätter. Endast solen värmer lite på dagen. Troligtvis är de ändå härdade att klara av lite strapatser på sin färd mot vårhäckning.

Ännu har jag inte kommit mig iväg på min resa men jag har i alla fall tagit upp resväskan och börjat fylla den med lite skor och kläder. Vädret är ostadigt där som här så det är inte helt enkelt att veta vad man ska ta med sig. Vi kommer i alla fall att få bo en bit utanför Verona inte så långt från flygplatsen. Det låter inte direkt mysigt men vi har i alla fall nära till olika kommunikationer om och när vi ska ge oss ut på utflykter i Gardaområdet.