Barbro S

Fototriss - Min Påsk
Påskhelgen har innehållit både gott och ont som det väl ska vara, egentligen. Börja med ont och sluta med gott enligt påskens heliga budskap. Det goda för mig har varit hotellfrukost med vänskapsklubben UMeGänget, att bli bjuden på god lax m.m. hos en väninna, att lyckas lösa DN:s söndagskryss med vännen utan att fuska :) och att solen lyser varje dag. Det onda kom inatt när min lilla kattflicka Desirée fick ett epilepsianfall vilket alltid är otäckt och chockartat, men idag är allt väl igen.
 
Bilderna speglar nu inte just det som hänt utan mer känslostämningar. En härlig fullmåne har förgyllt nätterna och gjort tillvaron mer magisk.
Den här tiden handlar mycket om väntan vilket Desirée får åskådliggöra när hon sitter på balkongen, lockas ut av det vackra vädret men hålls tillbaka av isvindar och snötäcke.
Apropå snötäcke så undrar man ju när denna jättehög kommer att vara borta. Jag har för mig att den blir större för varje år och i fjol låg den kvar en bra bit in i maj, minns jag.
Jag måste påminna mig om att påsken är tidig i år och därför sänka kraven lite på att vårvärme och snabbare tinande ska vara redan nu. Förutom roliga och mindre roliga händelser handlar min påsk alltså om magi, väntan och viss otålighet. En skidtur idag gör i alla fall påsken bättre och mig mera nöjd :).
 
Fler bidrag på temat hittar ni hos Fototriss.