Barbro S

Fototriss - Manligt
Ännu ett knepigt tema från Fototriss, tycker jag, men det ska förstås vara utmaningar för oss fotointresserade. Denna gång är det också tävling med fina priser från Coolstuff. Jag funderade på vad som är manligt i min bostad, men hann inte tänka så länge då dagen var ganska fullbokad.

Vilken tur då att jag skulle få besök på lördag eftermiddag. Vad kan vara manligare än en man, tänkte jag:). Möjligtvis en händig man som sätter upp en nyinköpt hylla åt mig trots att jag inte äger ett vattenpass.

En skruvdragare har jag däremot i min ägo men den räknas väl inte som specifikt manlig idag, eller? 

Det är också manligt när vännen tar på sig förklädet och lagar till egenfångad och filead aborre.

Mycket gott blev det:).

Annars är det ganska manligt att göra stora saker, vilket inte alltid är bra. Här har ett  företag som drivs av en stark man i Umeå bestämt att riva ett gammalt funkishus i centrum som många ville bevara för dess kulturvärde. Istället ska man där uppföra en 13 våningar hög byggnad som ska innehålla hotell m.m. Enligt förståsigpåare skulle det gå att bygga utan att riva det Thornbergska huset, men företaget gav sig inte så nu är byggnaden snart borta.

Att använda stora, starka maskiner är också typiskt manligt. Men de inte bara river och förstör, de bygger upp också, både maskinerna och männen:). 

Fler bidrag på detta spännande tema hittar ni hos Fototriss.