Barbro S

Bildspel
Ibland vet jag inte alls vad jag ska skriva om och då är det bra att ha en tavla att visa upp, gärna en målning som jag kan associera till. Jag valde denna lilla sura flicka vars besvikelse och vrede förstärks av lodjurets bakgrundsvrål.

Jag kan verkligen förstå känslan även om jag nu är en vuxen kvinna. T.ex nu i veckan då jag har kämpat med att få bildspel som jag gjort på Photostory 3 över till DVD för att kunna visa för många på en gång på min TV. Den frustration och ilska som då pyrde i mig och stundom pyste över framför datorn är mångdubbelt större än vad tavlan förmedlar, tycker jag. Jag fixade ett programtillägg via nätet, köpte och laddade hem för en billig penning, men nu går det bara att bränna ett bildspel i taget per DVD-skiva, alltså ca 3-5 minuters visning på en skiva som rymmer 120 minuter. Hjälp! Är det någon som förstår mitt dilemma och kan hjälpa mig att bränna ned flera bildspel på samma DVD? Bränna på CD är inga problem men man ska kunna se det på tv:n också. Suck!

Flickan o Lodjuret , målad i olja på pannå 1995, 55 x 46 cm, inramad m guldfärgad ram.

Jag känner ömhet för den här lilla flickan, får lust att trösta henne och säga att det går över och snart känns bättre. Men ibland kan faktiskt vuxenvärlden helt svika en liten tjej och då är mina ord verkningslösa. Då hjälper kanske lodjuret mer.
#1 - Jennifer Nilsson

Hej! Skicka gärna in en bild på din tolkning av Vårens nya förälskelser! Det är ingen tävling, utan mer en kul grej som slutar med att du får både din bild och en länkning till din blogg i ett inlägg. Läs mer om det här: http://jennifni.blogg.se/2009/april/varens-nya-foralskelser.html#comment

#2 - Birgitta

Håller med. Det är inte alltid lätt att veta vad man skall skriva om på Bloggen. Färdiga bilder kan vara till stor hjälp, om man tycker om dem.

Ha det gott

Birgitta