konstbarbro

Fler läsare

Kategori: Djur och natur.

Jag ska försöka göra min blogg lite intressantare, inte genom att ändra sättet att skriva eller visa bilder utan genom att följa en del råd jag fått hur man skaffar fler läsare till sin blogg. Först ska man länka till alla vänner och bekanta som bloggar, självklart, det skulle jag gjort för länge sen men mina vänner/bekanta bloggar inte, tyvärr.  Några släktingar och vänner håller på med Facebook, men det gör inte jag. Hmm!

Men sen ska jag länka till andra intressanta eller roliga bloggar så kanske de länkar tillbaka till mig. Det finns massor med fina bloggar, vilka ska jag välja och är det okej att länka utan att fråga om lov? Jag börjar väl med att fråga, sen får vi se. Kattägare och kattälskare ligger bra till, lite mer vuxna bloggare också även om jag uppskattar de yngres härliga entusiasm och kommentarer. Man blir glad av dem, bara vänliga och roliga kommentarer hittills. Där kan de äldre vara lite mindre generösa har jag märkt, men de flesta är väldigt trevliga.

En bild från fågelskådningen för två veckor sen, har missat tranorna så många år men nu fick jag äntligen se mängder av dem på en äng långt bort betandes vid skogskanten. Och så kom det flera flygande över oss där vi stod vid en gammal lada spanandes.

Tranor på inflygning till Degernässlätten 21 april 2009

Att sikta mot skyn är bra och det gör jag nu för jag vill har fler läsare till bloggen, läsare och kommentarer. Alla mina kära vänner som vet om att jag bloggar, varför slänger ni inte in en kommentar till mig? Ert förnamn och några ord, det behöver inte alls vara märkvärdigt. Alla kontakter uppskattas.

Jag såg vitsipporna i diket idag och snart slår de ut. En härlig tid är på gång.

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Det går aldeles utmärkt att lägga tilll bland dina länkar. Jag har lagt till din blogg på bloglovin så att du kommer att få höra mer från mig :-)

  2009-05-04 | 21:31:13
 • Frogprincess säger:

  Det går aldeles utmärkt att lägga tilll bland dina länkar. Jag har lagt till din blogg på bloglovin så att du kommer att få höra mer från mig :-)

  2009-05-04 | 21:31:38
  Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/frogprincess
 • Anna/Ailurofilen säger:

  Jag har turen att bo en mil från Hornborgasjön, men inte har väl jag åkt för att titta på några tranor! På hösten flyger de över stan så då hör jag dem ofta.  Håller med om att det är svårt att få folk att kommentera. Fast, tittar du på bloggar där många kommenterat så är det ofta inte inlägget eller bloggen som kommenteras utan de som kommenterat kommenterar sinsemellan. Eller?

  2009-05-04 | 22:01:43
  Bloggadress: http://ailurofil.blogg.se/
 • Anna/Ailurofilen säger:

  Behöver du hjälp och tips för bloggen hjälper jag gärna till.

  2009-05-04 | 22:02:50
  Bloggadress: http://ailurofil.blogg.se/
 • Häxprinsessan säger:

  jag tycker att fåglarna var fina! Du vet vilket teamwork det är i de långflygningarna

  2009-05-05 | 15:59:49
  Bloggadress: http://sexbarnsmamman.bloggspot.com
 • Marlene säger:

  Hej, jag länkar gärna hit till denna fina blogg. Lättast är om du lägger in en sån där "följa bloggen-ruta" så är det bara att klicka i den och sedan kan man även lägga upp den bland sina länkar på sidan.

  2009-05-13 | 19:06:20
  Bloggadress: http://blogg.marlenes.nu
 • Marlene säger:

  Asch, såg nu att det inte var blogspot du hade. Så glöm det jag sa ovan... jag länkar hit på vanligt sätt

  2009-05-13 | 19:08:01
  Bloggadress: http://blogg.marlenes.nu

Kommentera inlägget här: