Barbro S

Fototriss - M som i ...
Morgondagens Fototrissutmaning blir den sista före sommaruppehållet och ämnet är vitt och mångtolkbart, nämligen M som i ....
 
Helt nytagna bilder från dagens utflykt med UMeGänget då vi var bjudna till M:s (passande nog) kolonistuga på Tomtebo. Vi var hela 11 personer som samlades och tiden gick fort i trevligt sällskap. Det skulle grillas och på grillen hittar jag mina första M som i....
..Majskolvar och Marinerat kött och för min del quorn som blev jättegott i sin marinad av olivolja, balsamvinäger, soja, pressad vitlök och lite örter.
 
Värden E och värdinnan M hade gjort en jättetrevlig tipsrunda med frågor om Kroatien där de nyss varit. Frågorna var svåra för den som aldrig besökt landet och jag gissade hejvilt men lyckades få 11 rätt och vann!! 
Vinsten är  M som i  Mörk choklad och den är Min vilket väl syns på min glädje. G som sitter bredvid är normalt jättefin men hennes min blev inte så lyckad. Därför valde jag att sudda bort den. 
 
Normalt är väl också att runt grillen samlas M som i Männen.
Där stod också kvinnor men de får inte vara med idag då de inte börjar på M :).
 
Som bonusbild visar jag hur Mysigt vi hade det redan tidig eftermiddag då det fortfarande fanns hopp om sol.
Ja, mysigt och trevligt fortsatte dagen ändå trots molnen som tätnade men i alla fall inte släppte ner något regn.
 
Fler bidrag till sommarens sista Fototriss hittar ni här.
 
 
 
 
#1 - Jah Hollis

Ja, där verkar ni ha haft det trevligt.

#2 - KajsaLisa

Härliga bilder, men den första hade jag lite svårt för, har bara slängt i mig en tallrik fil efter jobbet. Ser jättegott ut, nu blev jag hungrig.

#3 - Freja

Det syns hur mysigt ni hade, bra trissat!

#4 - Elisabeth

Va trevligt ni ser ut att ha haft det =) Va sugen på grillat jag blev nu =)